Reclamatie admini

Ghos7
Status: Neconectat
Bahrain

Reclamatie admini

Mesaj de Ghos7 »

Numele cu care ai jucat pe server: Ghos7fac3
Numele Adminului stresant =)) : rEaL-HaNN|BaL si jonny cu 2 de n
Ora(cu aproximatie): 21
Motiv: suferinta de admin, asa cum scrie la carte
Dovada (print screen la consola): https://we.tl/t-vhpOx1Ztc5BKxedP (din pacate nu merge sa le urc aici, sau nu ma pricep eu)
Alte precizari: Povestea e simpla, hannibal s-a luat de un player care il acuza de coduri. In loc sa se comporte ca un admin, a inceput sa ii zica ca il da afara si ca ii da gag, ceea ce a si facut. I-am atras atentia ca nu e ok si conform regulilor sa se comporte asa si mi-a dat si mie gag. Doar pentru ca i-am atras atentia.

A trecut gagul, i-am mai zis inca o data. Si m-am gandit(vazand ca se cer donatii) ca poate si serverul este de vanzare, asa ca am intrebat de owner. La care a inceput o noua nebunie pe server, de data asta cu mine, din partea lui si a celorlalti adminei, mai ales jonny asta, care tot zicea sa il caut la oua. In fine, nu i-am injurat, doar am insistat, la care m-au dat afara in multiple randuri. Intr-un final s-au montat unii pe altii, dupa ce i-am zis lui jonny ca poate sa injure doar pentru ca e admin, si mi-au dat ban.

Ce ar fi ok sa se inample:
1. Unban, ca oricum a fost degeaba
2. Ca aceste specimene sa nu mai fie admini, deoarece nu fac decat sa vorbeasca de pe o pozitie superioara, in loc sa vegheze serverul si sa se comporte exemplar.
3. Daca esti de acord, fa-mi o oferta de achizitie a serverului si scap eu de ei, oferta initiala fiind de 400euro. Habar n-am cat costa un server, dar as face asta doar sa scap lumea de niste inculti.

Multumesc,
sper sa se solutioneze favorabil.
Fişiere ataşate
Screenshot 2026-04-07 211612.png
Screenshot 2026-04-07 211612.png (214.94 KiB) Vizualizat de 147 ori
Screenshot 2026-04-07 211612.png
Screenshot 2026-04-07 211612.png (214.94 KiB) Vizualizat de 147 ori
Screenshot 2026-04-07 211158.png
Screenshot 2026-04-07 211158.png (212.07 KiB) Vizualizat de 147 ori
JamesWaf
Sierra Leone

speed index wordpress plugin

Mesaj de JamesWaf »

Imagine

While in the broad landscape of the internet, in which details reigns supreme, the chance to accessibility appropriate material quickly is paramount. Search engines like google have very long been the gateway to this large repository of knowledge, but their effectiveness hinges on one particular significant factor: indexing. As the online market place carries on to broaden exponentially, standard indexing methods normally struggle to maintain rate. Nonetheless, a brand new breed of providers is rising to address this obstacle head-on: quickly hyperlink indexing providers. how to increase indexing speed

google news fast indexing SpeedyIndex google docs speed index wordpress plugin how to increase indexing speed speed index of tyre a22088d
@index_systum77=
JamesWaf
Sierra Leone

fast google indexing

Mesaj de JamesWaf »

Imagine

Along with their technological prowess, quick hyperlink indexing expert services also prioritize privacy and protection. With developing fears over information privacy and on line stability, customers can rely on that their look for queries and browsing exercise are handled With all the utmost confidentiality and integrity. By implementing sturdy encryption protocols, details anonymization methods, and stringent accessibility controls, quickly url indexing expert services be sure that user facts stays guarded all of the time. speedyindex google chrome

speedyindex google ads speed index how to fix fast indexing of linksys wrt400n-настройка how to make indexing faster fast google indexing 4d6a220
@index_systum77=
Scrie răspuns